Céginformáció

ÜZEMELTETŐ:
Hornyik Anna e.v.
4028 Debrecen, Damjanich u. 32. 3/4.

ELÉRHETŐSÉGEK:
+36 20 43 43 441, +36 20 38 64 651
hello@sosmarketing.hu

Kik vagyunk és hogyan tudunk Neked segíteni?

Egy FRISS és KREATÍV ötletekkel teli csapat vagyunk, akik segítenek Neked érdeklődőket találni és vevőkké formálni őket! Nem akármilyen vevőkké, értékes vevőkké!

Közös sikerünk titka abban rejlik, hogy célközönséged igényeit felmérve és arra alapozva tervezzük meg MARKETING STRATÉGIÁDAT és vállalkozásod TELJES ARCULATÁT, így céged és termékeid egyenesen vevőidhez szólnak!

SZUPER HONLAPOKAT készítünk, amik számos céged képviselnek ma már országszerte! Legyen neked is ilyen honlapod, rendelj tőlünk most!

Írj nekünk vagy hívj MOST!

Referenciák

Összes
Home > Portfolio > Kiemelt > BR PICTURES

BR Pictures

Weboldal készítés

A BR Pictures korábban más brand név és arculat alatt futott, azonban bővülés, és részben célközönség váltás céljából egy teljesen új brand, arculat, weboldal és online megjelenés kialakítása volt a cél.

A feladat egyeztetése során meghatároztuk a legfontosabb célkitűzéseket, az új arculat és weboldal célja kizárólag az esküvői fotózás bemutatása, az esküvői fotóst kereső célközönség hatékony beterelése és ajánlatkérésre ösztönzése. Ehhez a legfontosabb a korábbi munkák lehető legimpozánsabb bemutatása, a portfólió átlátható, igényes kialakítása volt.

Fontosnak tartottuk a weboldalra érkező látogatók mielőbbi megfogását a legszebb fotók bemutatásával, így a hajtás feletti tartalom egy teljes képernyős slider lett, melyen a portfólió legjobbjai váltakoznak. A főoldalon a slidert és a bemutatkozást követően egy bővebb, a kiemelt portfólió elemeket, képeket bemutató, látványos flow galéria fogadja a látogatókat, majd a vélemények és a szolgáltatások. A design kialakításánál a minőségi fotók kihangsúlyozása volt a legfontosabb, így használtunk parallax (többrétegű megjelenítés) képi elemeket is a tagolás segítésére.

A szolgáltatások bemutatására könnyed, fiatalos, ugyanakkor letisztult ikonokat készítettünk, amik rögtön egyértelműen bemutatják az adott szolgáltatás tartalmát is.

Az arculat kialakítása során a legfontosabb a fiatalos, lendületes hozzáállás bemutatása volt, ugyanakkor egy finoman elegáns megjelenés is elengedhetetlen volt, mely az esküvői szervezést, fotózás jellemzi, ezáltal a célközönséget leginkább ez fogja meg. A kettő ötvözéséhez a szellős weboldal felépítést, a parallax elemeket, a színes ikonos megoldásokat és a letisztult, átlátható szerkezetet választottuk.

Az oldalt itt tekintheted meg: www.br-pictures.com

Minden jog fenntartva ~ SOS Marketing © 2017