Céginformáció

ÜZEMELTETŐ:
Hornyik Anna e.v.
4028 Debrecen, Damjanich u. 32. 3/4.

ELÉRHETŐSÉGEK:
+36 20 43 43 441, +36 20 38 64 651
hello@sosmarketing.hu

Kik vagyunk és hogyan tudunk Neked segíteni?

Egy FRISS és KREATÍV ötletekkel teli csapat vagyunk, akik segítenek Neked érdeklődőket találni és vevőkké formálni őket! Nem akármilyen vevőkké, értékes vevőkké!

Közös sikerünk titka abban rejlik, hogy célközönséged igényeit felmérve és arra alapozva tervezzük meg MARKETING STRATÉGIÁDAT és vállalkozásod TELJES ARCULATÁT, így céged és termékeid egyenesen vevőidhez szólnak!

SZUPER HONLAPOKAT készítünk, amik számos céged képviselnek ma már országszerte! Legyen neked is ilyen honlapod, rendelj tőlünk most!

Írj nekünk vagy hívj MOST!

Referenciák

Összes
Home > Portfolio > Kiemelt > HOTEL VÉCSECITY

Hotel Vécsecity

“A kastélyba zárt város”

A Hotel Vécsecity****-vel már évek óta együtt dolgozunk kisebb-nagyobb marketing kivitelezési munkákban. A közös munka során folyamatosan jöttek az új ötletek ami miatt egy design frissítéssel egybekötött, számos új funkcióval bővített weboldal kialakítása elengedhetetlenné vált.

A Hotel logója és alapvető arculati elemei adottak voltak, a logó egy afféle személyes jelképe a tulajdonosnak,  így ahhoz ragaszkodnunk kellett az újonnan kialakított design során is. Az új design kialakítása során ezért inkább a színek variálásában, inverz színek használatában tudtunk gondolkodni, így készült el a logó fehér változata és ezt használtuk az új honlap tervezésénél. A honlap új arculati színeit a 4 csillagos hotel eleganciájának kifejezésére választottuk, így választottuk a bordó színt arannyal és feketével kombinálva fő arculati színekként.

A korábban az arculatban használt betűtípust is lecseréltük egy elegáns írott betűtípusra, így a fejlécek, kiemelések az oldalon ezt az elegáns webfontot, míg a tartalmi szövegek egy hozzáillő talpatlan betűtípust kaptak.

Az oldal funkciói tekintetében a legfontosabb egy könnyen használható és adminisztrációs oldalról is jól kezelhető foglalási rendszer kialakítása volt a cél. A szállodában elég nagy számú különböző szobatípus van, így fontos volt, hogy a foglalási rendszer a különböző szobákat, és a számos csomagajánlatot is egyaránt kezelni tudja. A szobafoglalás mind a menüből, mind a szobák, illetve csomagajánlatok aloldalairól is könnyen elérhető, és azonnali kalkulációt végez a kiválasztott dátumra, létszámra, ajánlatra vonatkozóan.

A főoldalon a látogatók mielőbbi konvertálása érdekében a slider alatt közvetlenül található egy gyors foglalás szekció, mellyel rögtön kiválasztható a dátum és a létszám, így a látogató azonnal a neki szóló ajánlatok oldalára érkezik. Alatta pedig a kiemelt csomagajánlatok elérhetők, melyek közvetlenül a csomag leírásába, foglalási oldalára viszik a látogatókat.

A szálloda eleganciáját és sokszínűségét bemutatandó, szükség volt egy összetett galériára is, melyben átláthatóan bemutathatóak az egyes szállodai részek, szobatípusok, rendezvénytermek, sport- és programlehetőségek és a varázslatos környezet.

A vendégekkel való hatékony kapcsolattartásra egyrészt a hírlevél feliratkozás beépítése volt az egyik legfontosabb eszköz, másrészt az online chat rendszer kialakíátsa.

Az oldalt itt tekintheted meg: www.vecsecity.hu

Minden jog fenntartva ~ SOS Marketing © 2017