Céginformáció

ÜZEMELTETŐ:
Hornyik Anna e.v.
4028 Debrecen, Damjanich u. 32. 3/4.

ELÉRHETŐSÉGEK:
+36 20 43 43 441, +36 20 38 64 651
hello@sosmarketing.hu

Kik vagyunk és hogyan tudunk Neked segíteni?

Egy FRISS és KREATÍV ötletekkel teli csapat vagyunk, akik segítenek Neked érdeklődőket találni és vevőkké formálni őket! Nem akármilyen vevőkké, értékes vevőkké!

Közös sikerünk titka abban rejlik, hogy célközönséged igényeit felmérve és arra alapozva tervezzük meg MARKETING STRATÉGIÁDAT és vállalkozásod TELJES ARCULATÁT, így céged és termékeid egyenesen vevőidhez szólnak!

SZUPER HONLAPOKAT készítünk, amik számos céged képviselnek ma már országszerte! Legyen neked is ilyen honlapod, rendelj tőlünk most!

Írj nekünk vagy hívj MOST!

Referenciák

Összes

Konyárika

Cserépkályha készítés, raku kerámia

A Konyárika weboldalt már régóta szerettük volna megújítani, ugyanis korábban már dolgoztunk együtt hirdetéstervezés, szerkesztés kapcsán, de az új weboldal elkészítése váratott magára egészen mostanáig.

A weboldal tervezése során elsődleges szempont volt a jól kezelhető, reszponzív design. A kialakításnál a látványos, jó minőségű termékképek kihangsúlyzása, exkluzív bemutatása volt a legfontosabb szempont, az egyedi kézműves kerámia termékek méltó bemutatását szolgáló weboldal, portfólió felépítése.

A portfóliók felépítésénél a látogatók minél egyszerűbb, gyorsabb konvertálására koncentráltunk. Mivel a termékek egytől egyig egyediek, ezért webáruház kialakítása szükségetelen volt, de a megrendelés segítésére minden portfólió oldalon közvetlen kapcsolatfelvételt, megrendelési űrlapot alakítottunk ki.

Mivel a ma már elengedhetetlen keresőoptimalizálás is a megrendelt szolgáltatáscsomag része volt, ezért odafigyeltünk már a honlap felépítése során a jól keresőoptimalizálható oldalkialakításra és a legfontosabb alapbeállítások elvégzésére.  A tartalmak folyamatos feltöltésével, bővítésével és keresőoptimalizálásával 1 éven éven belül első oldali találatok elérése a cél a legfontosabb kulcsszavakra, kifejezésekre.

Az oldalt itt tekinteted meg: www.konyarika.hu

Minden jog fenntartva ~ SOS Marketing © 2017