Céginformáció

ÜZEMELTETŐ:
Hornyik Anna e.v.
4028 Debrecen, Damjanich u. 32. 3/4.

ELÉRHETŐSÉGEK:
+36 20 43 43 441, +36 20 38 64 651
hello@sosmarketing.hu

Kik vagyunk és hogyan tudunk Neked segíteni?

Egy FRISS és KREATÍV ötletekkel teli csapat vagyunk, akik segítenek Neked érdeklődőket találni és vevőkké formálni őket! Nem akármilyen vevőkké, értékes vevőkké!

Közös sikerünk titka abban rejlik, hogy célközönséged igényeit felmérve és arra alapozva tervezzük meg MARKETING STRATÉGIÁDAT és vállalkozásod TELJES ARCULATÁT, így céged és termékeid egyenesen vevőidhez szólnak!

SZUPER HONLAPOKAT készítünk, amik számos céged képviselnek ma már országszerte! Legyen neked is ilyen honlapod, rendelj tőlünk most!

Írj nekünk vagy hívj MOST!

Referenciák

Összes
Home > Portfolio > Online Marketing > Közösségi Média, hirdetések > VÉCSECITY FACEBOOK ÉS ADWORDS HIRDETÉSEK

Vécsecity
“A kastélyba zárt város”

Facebook és Adwords hirdetések

A Facebook és a Google Display hirdetéseinél is számos szabályszerűségre kell odafigyelnünk. A Facebook pixelpontos képei, minden hirdetéstípusban, képi, videós, vagy szöveges normál bejegyzés, kiemelt hirdetéseknél pedig képi, diavetítés, vászon, galéria vagy videó hirdetések mind különböző méretarányokat követelnek meg. További szabály a Facebooknál pl. a szöveg-kép arány, melyre szintén odafigyelünk hirdetésszerkesztés során. A Display kampányok valamivel rugalmasabbak, de ott is meg kell felelni a minimális képméret, reszponzív hirdetésverziók, logó megjelenítés, gomb méret-szín-viselkedés beállítási lehetőségeknek, szabályoknak. Mind Facebook, mind Display, mind egyéb képes hirdetéseknél szem előtt tartjuk, hogy a meglévő arculat visszaköszönjön a hirdetéseknél is, így a képek jellege, a logó, a használt betűtípusok és színek egyaránt.

Hasonló munkáink

Minden jog fenntartva ~ SOS Marketing © 2017