Céginformáció

ÜZEMELTETŐ:
Hornyik Anna e.v.
4028 Debrecen, Damjanich u. 32. 3/4.

ELÉRHETŐSÉGEK:
+36 20 43 43 441, +36 20 38 64 651
hello@sosmarketing.hu

Kik vagyunk és hogyan tudunk Neked segíteni?

Egy FRISS és KREATÍV ötletekkel teli csapat vagyunk, akik segítenek Neked érdeklődőket találni és vevőkké formálni őket! Nem akármilyen vevőkké, értékes vevőkké!

Közös sikerünk titka abban rejlik, hogy célközönséged igényeit felmérve és arra alapozva tervezzük meg MARKETING STRATÉGIÁDAT és vállalkozásod TELJES ARCULATÁT, így céged és termékeid egyenesen vevőidhez szólnak!

SZUPER HONLAPOKAT készítünk, amik számos céged képviselnek ma már országszerte! Legyen neked is ilyen honlapod, rendelj tőlünk most!

Írj nekünk vagy hívj MOST!

Referenciák

Összes
Home > Szolgáltatások > Arculattervezés

Arculattervezés

Mit látnak a vevőid amikor először megismernek?

Az első benyomás nem csak a magánéletben meghatározó egy emberről, de az üzleti szférában, a cégek között, és a cég-vevő kapcsolatban is alapvetően meghatározza a további együttműködést és a sikeresség alapjait.

Az arculattervezés a logókészítéstől, a céges arculati színek és formáktól, a névjegykártyán és a honlap arculatán át, a kiadványkészítésig és a termékek csomagolástervezéséig minden lehet, ami a cég megjelenését, a cég képi kommunikációját jelenti célközönséged felé.

Arculattervezés, céges online és offline arculat, logó

Kiemel a tömegből

A jó arculat könnyen érthető, megjegyezhető, egyedi és a versenytársaktól jól elkülöníthető. Számos “tucat” logó és arculat készül úgy manapság, hogy a cégtulajdonosok és a designerek is azzal kezdik, hogy a versenytársak arculata alapján próbálnak a célközönségnek szóló, már “jól bevált” arculatot készíteni.
Marketing szemlélettel mi úgy készítjük el arculatodat, hogy az kiemelkedjen versenytársaid közül, célközönséged számára megjegyezhető legyen, mint ahogy egy jó kis dallam fülbemászó lehet, ugyanannyira azonosítsa be potenciális vásárlód a használt színeket és formákat céged brandjével.

 • Logótervezés
 • Névjegykártya tervezés
 • Arculati kézikönyv
 • Teljes céges arculattervezés
 • Termékarculat tervezés
 • Autógrafika
 • Csomagolástervezés
 • Kiadványtervezés

Mit kínálunk?

Juhászék Farmja és Sajtműhelye logótervezés

Logótervezés szolgáltatásunk megrendelése esetén nem csak egy gyorsan, összedobott grafikát kapsz. Egyeztetés alapján felmérjük igényeidet, illetve célpiacod vizsgálata után javaslatot teszünk a cégedhez leginkább illő logótípusra – legyen az ikonikus, szöveges, vagy vegyes logó, illetve modern vagy régies, flat vagy éppen domború, figurális vagy egyszerű ikon, részletes vagy letisztult, egyszerű vonalakból álló. Így a végeredmény biztosan egyedi, időtálló és versenyképes lesz, hiszen logódnak nagyon fontos szerepe van online és offline arculatodban, megjelenésedben.

Az előzetes egyeztetés, igényfelmérés után általában 3, de igény esetén több teljesen egyedi, egymástól eltérő vázlattervet készítünk, melyekből akár több körös egyeztetés során Te kiválasztod a számodra legszimpatikusabbat, melyet végleges formájára aztán kidolgozunk, finomítjuk a részleteket, elvégezzük a kért módosításokat, amíg elérjük a tökéletes végeredményt.

Olvasd el itt, hogy milyen logóra van szüksége cégednek, és hogyan zajlik nálunk részletesen a tervezés folyamata.

Minden tervezésnél szem előtt tarjuk, hogy a logó a lehető legtöbb módon és felületen felhasználható legyen, és a kész logótervet a szükséges fájlformátumokban (vektoros, pixeles) átadjuk.

LG Energia Kft. logótervezés, arculattervezés

A jó arculat kiemel a tömegből. Egyedi, figyelemfelkeltő, illik céged profiljához, és potenciális vásárlóidnak személyes üzenetet küld. Az arculat meghatározó része a logó, ugyanakkor ugyanilyen fontos az egységes színek, formák, ikonok, piktogramok, betűtípusok használata.

Online és offline megjelenésed is egységes arculatot kell tükrözzön, hiszen ha egy szórólappal, vagy névjegykártyával eljuttatod vevőidet honlapodra, Facebook oldaladra, azonnal tudniuk kell, hogy jó helyen járnak, Te vagy az, illetve a Te céged az, akitől vásárolni szeretnének.

Arculattervezés alatt beszélhetünk még egy-egy projekt, vagy termék arculatának megtervezéséről. Ilyen lehet egy újonnan bevezetendő termék, vagy cégeden belül egy új termékcsoport, mely egy külön célcsoportot céloz meg, ezért egyedi arculatra van szükség hozzá.

Minden esetben a legfontosabb a következetesség, mely a márkaépítés alapja. Az elkészült arculati elemeket a különböző közvetített csatornákon egységesen kell használnod, legyen szó online (weboldal, emaililletve árajánlat sablon, közösségi média megjelenés) vagy éppen offline (névjegykártya, szórólap, brossúra, plakát, prezentáció, újsághirdetések, stb.) hirdetési felületekről.

Lakat logó és CD borító tervezése

Mindenre van egy egyedi, szuper ötletünk! Nem riadunk vissza a kihívásoktól, keress meg minket bármilyen “elvetemült” ötlettel.
A gerillamarketing ötletek mellett gerilla arculati ötletekkel is várunk, ha vásárlóid figyelmét frappáns, ütős design elemekkel, egyedi termékcsomagolással, rendhagyó weboldal effektekkel szeretnéd felkelteni.

 • Egyedi termékcsomagolás
 • CD/DVD borító tervezés
 • Animált videókészítés
 • Infografikai megoldások
 • Egyedi prezentációk
PMS Biztonságtechnikai Kft. brossúra tervezés, arculati anyagok tervezése

A megtervezett arculati elemek, nyomtatványok, reklámanyagok nyomdai előkészítését, illetve megbízható és gyors nyomdai partnerünk segítségével azok kivitelezését is vállaljuk.

Nyomdai partnereink segítségével vállaljuk:

 • névjegykártyák
 • szórólapok
 • ügyviteli anyagok
 • plakátok
 • bro9ssúrák, katalógusok
 • dekorációs anyagok

és még sok minden más kivitelezését, így mindent egy kézben tudhatsz, és Neked nincs más dolgod, mint elégedetten átvenni a minőségi, kész nyomdai terméket.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Írj nekünk és segítünk!

Kapcsolat
Minden jog fenntartva ~ SOS Marketing © 2017