A BR Pictures korábban más brand név és arculat alatt futott, azonban bővülés, és részben célközönség váltás céljából egy teljesen új brand, arculat, weboldal és online megjelenés kialakítása volt a cél.

A feladat egyeztetése során meghatároztuk a legfontosabb célkitűzéseket, az új arculat és weboldal célja kizárólag az esküvői fotózás bemutatása, az esküvői fotóst kereső célközönség hatékony beterelése és ajánlatkérésre ösztönzése. Ehhez a legfontosabb a korábbi munkák lehető legimpozánsabb bemutatása, a portfólió átlátható, igényes kialakítása volt.

Fontosnak tartottuk a weboldalra érkező látogatók mielőbbi megfogását a legszebb fotók bemutatásával, így a hajtás feletti tartalom egy teljes képernyős slider lett, melyen a portfólió legjobbjai váltakoznak. A főoldalon a slidert és a bemutatkozást követően egy bővebb, a kiemelt portfólió elemeket, képeket bemutató, látványos flow galéria fogadja a látogatókat, majd a vélemények és a szolgáltatások. A design kialakításánál a minőségi fotók kihangsúlyozása volt a legfontosabb, így használtunk parallax (többrétegű megjelenítés) képi elemeket is a tagolás segítésére.

A szolgáltatások bemutatására könnyed, fiatalos, ugyanakkor letisztult ikonokat készítettünk, amik rögtön egyértelműen bemutatják az adott szolgáltatás tartalmát is.

Az arculat kialakítása során a legfontosabb a fiatalos, lendületes hozzáállás bemutatása volt, ugyanakkor egy finoman elegáns megjelenés is elengedhetetlen volt, mely az esküvői szervezést, fotózás jellemzi, ezáltal a célközönséget leginkább ez fogja meg. A kettő ötvözéséhez a szellős weboldal felépítést, a parallax elemeket, a színes ikonos megoldásokat és a letisztult, átlátható szerkezetet választottuk.

A BR Pictures korábban más brand név és arculat alatt futott, azonban bővülés, és részben célközönség váltás céljából egy teljesen új brand, arculat, weboldal és online megjelenés kialakítása volt a cél. A feladat egyeztetése során meghatároztuk a legfontosabb célkitűzéseket, az új arculat és weboldal célja kizárólag az esküvői fotózás bemutatása, az esküvői fotóst kereső célközönség […]