www.konyarika.hu

A Konyárika weboldalt már régóta szerettük volna megújítani, ugyanis korábban már dolgoztunk együtt hirdetéstervezés, szerkesztés kapcsán, de az új weboldal elkészítése váratott magára egészen mostanáig.

A portfóliók felépítésénél a látogatók minél egyszerűbb, gyorsabb konvertálására koncentráltunk. Mivel a termékek egytől egyig egyediek, ezért webáruház kialakítása szükségetelen volt, de a megrendelés segítésére minden portfólió oldalon közvetlen kapcsolatfelvételt, megrendelési űrlapot alakítottunk ki.

Mivel a ma már elengedhetetlen keresőoptimalizálás is a megrendelt szolgáltatáscsomag része volt, ezért odafigyeltünk már a honlap felépítése során a jól keresőoptimalizálható oldalkialakításra és a legfontosabb alapbeállítások elvégzésére. A tartalmak folyamatos feltöltésével, bővítésével és keresőoptimalizálásával 1 éven éven belül első oldali találatok elérése a cél a legfontosabb kulcsszavakra, kifejezésekre.

A Konyárika weboldalt már régóta szerettük volna megújítani, ugyanis korábban már dolgoztunk együtt hirdetéstervezés, szerkesztés kapcsán, de az új weboldal elkészítése váratott magára egészen mostanáig. A portfóliók felépítésénél a látogatók minél egyszerűbb, gyorsabb konvertálására koncentráltunk. Mivel a termékek egytől egyig egyediek, ezért webáruház kialakítása szükségetelen volt, de a megrendelés segítésére minden portfólió oldalon közvetlen kapcsolatfelvételt, […]