www.mixertanfolyam.hu

A Bols Mixer Akadémia mixertanfolyam.hu weboldalának teljes megújításával, új SEO és strukturális alapokon való elkészítésével 2019-ben bízott meg minket. A korábban egyedi fejlesztésű oldal helyett egy teljesen új, WordPress honlapot készítettünk, melyben számos funkció került integrálásra. A weboldal elsődleges célja, a tanfolyamok bemutatása részletes szűrőkkel, városok és dátumok szerint kategorizáltan, szűrhetően lettek felépítve, mind egyedi keresőoptimalizált tartalommal. A tanfolyamokra való regisztrációhoz a miniCRM regisztrációs űrlap került integrálásra, mellyel a CRM rendszerbe automatikusan bekerülnek a regisztrálók. A tanfolyamok ezen túl egy komplex tanfolyamnaptárba is bekerülnek, ahol naptár nézetben a közelgő tanfolyamokra kategória és város szerint is szűrhetnek a látogatók.

A weboldalon ezen túl egyéb tartalmak, szűrhető, kategorizált blog került kialakításra a koktélok bemutatására, egyéb témához kapcsolódó cikkek feltöltésére, partnerektől érkező állásajánlatok kihelyezésére.

A Bols Mixer Akadémia mixertanfolyam.hu weboldalának teljes megújításával, új SEO és strukturális alapokon való elkészítésével 2019-ben bízott meg minket. A korábban egyedi fejlesztésű oldal helyett egy teljesen új, WordPress honlapot készítettünk, melyben számos funkció került integrálásra. A weboldal elsődleges célja, a tanfolyamok bemutatása részletes szűrőkkel, városok és dátumok szerint kategorizáltan, szűrhetően lettek felépítve, mind egyedi […]