Az OKJ Akadémia oldalát 2017-ben fejlesztettük egy komplex szolgáltatás részeként. Teljes arculattervezést, logótervezést, brand név és szlogen írást rendeltek tőlünk, továbbá a weboldal megtervezését konverziós útvonalak optimalizálásával, marketing tudatos felépítéssel, a tanfolyamok igényes bemutatásával, könnyű kezelhetőséggel és gyors megrendelési lehetőséggel.

A weboldalon online kalkulátor, CRM rendszer integráció, blog oldal, hírlevél feliratkozás, gyors regisztráció lengő widget kerültek kialakításra további hasznos funkciók mellett. A látványvilágnál a fiatalos, színes forma-és színvilág került előtérbe, a nagy illusztratív képek, érthető, egyszerű de figyelemfelkeltő ikonok és boxok. 

www.okjakademia.hu

Az OKJ Akadémia oldalát 2017-ben fejlesztettük egy komplex szolgáltatás részeként. Teljes arculattervezést, logótervezést, brand név és szlogen írást rendeltek tőlünk, továbbá a weboldal megtervezését konverziós útvonalak optimalizálásával, marketing tudatos felépítéssel, a tanfolyamok igényes bemutatásával, könnyű kezelhetőséggel és gyors megrendelési lehetőséggel. A weboldalon online kalkulátor, CRM rendszer integráció, blog oldal, hírlevél feliratkozás, gyors regisztráció lengő widget […]