www.vitaleurope.co.uk

A Vital Europe weboldalkészítést 2018-ban kezdtük el, majd később is többször megkerestek minket kisebb fejlesztésekkel, további funkciók hozzáadásával, landing oldalak kialakításával, Hotjar tesztelésével és az oldalak optimalizálásával.

A honlapkészítés során specifikus igények voltak a webdesignra vonatkozóan, a cég kialakult arculatát, formavilágát, tesztelt konverziós útvonalait kellett a weboldalba beépítenünk. Egyedi felépítésű táblázatok, egyedi piktogramok, ikonok tervezése része volt a design kialakításának, míg a látogatók gyors, hatékony konvertálása végett több call-to-action elhelyezése, beépített megrendelő, feliratkozó űrlapok kialakítása volt a feladatunk.

A Vital Europe weboldalkészítést 2018-ban kezdtük el, majd később is többször megkerestek minket kisebb fejlesztésekkel, további funkciók hozzáadásával, landing oldalak kialakításával, Hotjar tesztelésével és az oldalak optimalizálásával. A honlapkészítés során specifikus igények voltak a webdesignra vonatkozóan, a cég kialakult arculatát, formavilágát, tesztelt konverziós útvonalait kellett a weboldalba beépítenünk. Egyedi felépítésű táblázatok, egyedi piktogramok, ikonok tervezése […]