Konyárika

Cserépkályha készítés, raku kerámia

A Konyárika weboldalt már régóta szerettük volna megújítani, ugyanis korábban már dolgoztunk együtt hirdetéstervezés, szerkesztés kapcsán, de az új weboldal elkészítése váratott magára egészen mostanáig.

A weboldal tervezése során elsődleges szempont volt a jól kezelhető, reszponzív design. A kialakításnál a látványos, jó minőségű termékképek kihangsúlyzása, exkluzív bemutatása volt a legfontosabb szempont, az egyedi kézműves kerámia termékek méltó bemutatását szolgáló weboldal, portfólió felépítése.
A portfóliók felépítésénél a látogatók minél egyszerűbb, gyorsabb konvertálására koncentráltunk. Mivel a termékek egytől egyig egyediek, ezért webáruház kialakítása szükségetelen volt, de a megrendelés segítésére minden portfólió oldalon közvetlen kapcsolatfelvételt, megrendelési űrlapot alakítottunk ki.

Mivel a ma már elengedhetetlen keresőoptimalizálás is a megrendelt szolgáltatáscsomag része volt, ezért odafigyeltünk már a honlap felépítése során a jól keresőoptimalizálható oldalkialakításra és a legfontosabb alapbeállítások elvégzésére. A tartalmak folyamatos feltöltésével, bővítésével és keresőoptimalizálásával 1 éven éven belül első oldali találatok elérése a cél a legfontosabb kulcsszavakra, kifejezésekre.

Megosztás