A Könyveléscentrum.hu weboldal elkészítése után elkezdtük az onsite keresőoptimalizálást, elvégeztük a szükséges technikai beállításokat, az oldal tulajdonosának, szövegírójának pedig megtanítottuk, hogyan kell megfelelő keresőoptimalizált szöveget írni, illetve a blogbejegyzések SEO felépítéséről, H-tagek, meta leírások optimalizálásáról, kisebb technikai beállítások helyes elvégzéséről is oktatást tartottunk.

2019. októberében, a honlap elkészülte után 3-4 hónappal még csak havi 4-500 felhasználó volt a honlapon, míg 2020. októberében már havi 45.000 látogató volt, melynek 98%-a organikus forgalomból érkezett, és folyamatosan nő azóta is.

A leggyakoribb keresőszavakra több tízezer megjelenítés, és több ezer kattintás érkezik havonta, nagyrészük a top 3 helyezés között van, sok keresőkifejezés stabilan az első helyre kerül. Néhány cikket a Google Discover (kiemelt hírek megjelenítése mobilon az üres böngészőlapon) is értékesnek talál már a megjelenítésre, amit jellemzően csak a nagyobb hírportálok esetén szokott megtenni a Google. Ezek az eredmények mind a megfelelő keresőoptimalizált felépítésnek, keresőbarát weboldal struktúrának, a folyamatos, minőségi, keresőoptimalizált tartalomgyártásnak köszönhetőek.

A Könyveléscentrum.hu weboldal elkészítése után elkezdtük az onsite keresőoptimalizálást, elvégeztük a szükséges technikai beállításokat, az oldal tulajdonosának, szövegírójának pedig megtanítottuk, hogyan kell megfelelő keresőoptimalizált szöveget írni, illetve a blogbejegyzések SEO felépítéséről, H-tagek, meta leírások optimalizálásáról, kisebb technikai beállítások helyes elvégzéséről is oktatást tartottunk. 2019. októberében, a honlap elkészülte után 3-4 hónappal még csak havi 4-500 […]